concert: AmenRa in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 31 MEI 2024

  • AmenRa
    Fortarock 2013
VR.
31 MEI
AMENRA Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma AmenRa
Voorprogramma Doodseskader

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Onhoudbaar, recht vooruit. Amenra is niet te stoppen. Steeds krachtiger, boeiender en intenser staan ze garant voor het ene uitverkochte concert na het andere met optredens die op de adem trappen. Dat bewezen de Kortrijkzanen afgelopen zomer nog maar eens met een reeks spraakmakende optredens op festivals als Primavera en Hellfest, maar des te meer met hun intense optreden op het podium van The Barn op Rock Werchter. De band rond charismatische frontman Colin H. van Eeckhout kondigt hun terugkeer aan met een nieuwe tournee, met daarbij een Belgische tussenstop in Ancienne Belgique op vrijdag 31 mei 2024. Daarbij worden ze vergezeld door Doodseskader als support act. Be prepared!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AmenRa in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van AmenRa, Doodseskader

Foto AmenRa te Pukkelpop 2008 Foto AmenRa te Fortarock 2013 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te Le Guess Who? 2012 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag
 
Bekijk alle 33 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws