Amenra presenteert nieuw album in Koninklijk Circus

Amenra
Amenra presenteert nieuw album in Koninklijk Circus
Door RobZ op 30 augustus 2021 - 18:21 Weinig Belgische bands die zo’n trouwe fanbase kunnen voorleggen als Amenra. Hun verpletterende post/doommetal brengt het vijftal uit Kortrijk al jaren naar de grootste podia, zowel in ons land maar ook ver over de grenzen heen, waar ze hun volgelingen van Church Of Ra ontmoeten. Geroemd voor hun uitzinnige live prestaties, nemen ze keer op keer hun publiek mee in een waanzinnige muzikale trip waarbij Colin H. van Eeckhout en de zijne hun duivels ontbinden.

Op zondag 30 januari presenteert Amenra hun nieuwe album getiteld 'De Doorn' aan het publiek in het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets gaan woensdag 1 september om 11:00 uur in de voorverkoop en kosten tussen de 32 en 39 euro. Tickets voor AmenRa in Koninklijk Circus koop je hier. Als je aan de voorverkoop herinnerd wil worden, dan kan je hier een ticketreminder instellen.

AmenRa heeft ook concerten in Effenaar en TivoliVredenburg in hun tourschema staan. Deze zijn al even in de voorverkoop.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dream Theater - AFAS Live news

DREAM THEATER NAAR AFAS LIVE EN ROCKHAL IN 2022Op 22 oktober brengt Dream Theater het nieuwe album ' A View From The Top...

Unmute Us

NIEUW #UNMUTEUS PROTEST TEGEN HET NEDERLANDSE... Afgelopen week protesteerde de Nederlandse evenementen-sector in Amsterdam,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.