In the picture: Pure&Crafted Festival, Jett Rebel, Cher, Amenra, JD Simo, Ten Tonnes, Khalid en meer

Tim Vantol  - Pure&Crafted Festival news_groot
In the picture: Pure&Crafted Festival, Jett Rebel, Cher, Amenra, JD Simo, Ten Tonnes,...
Door Cartman91 op 02 oktober 2019 - 11:11 Het festivalseizoen loopt langzaam aan tegen het einde aan, de concerten gaan wel onverbiddelijk door. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder meer Pure&Crafted Festival, Jett Rebel, Cher, Amenra, JD Simo, Ten Tonnes, Khalid en meer.


Pure&Crafted Festival

EUT (foto: Irwan Notosoetarso)


Na drie edities in Berlijn is er nu ook een in Nederland. In het Westelijk Havengebied te Amsterdam stonden afgelopen week onder meer Blaudzun, Indian Askin, Tape Toy, Sons en EUT op het programma. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Pure&Crafted Festival.


Jett Rebel (Q-Factory)

Jett Rebel (foto: Ans van Heck)


Podium Q-Factory bestaat dit jaar vijf jaar en organiseert diverse feestjes die in het teken hiervan staan. Op 28 september was het de beurt aan Jett Rebel, die zijn laatste clubshow van dit jaar gaf. Voor het volledige verslag van het concert van Jett Rebel tijdens het verjaardagsfeestje van Q-Factory neem je hier een kijkje.


Cher (Ziggo Dome)

Cher (foto: Anne-Marie Kok)


Op 30 september mocht de inmiddels 73-jarige Cher een optreden in de Ziggo Dome geven. De diva stelde niet teleur met haar show. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Amenra (Paradiso)

Amenra (foto: Susana Martins)


De Belgische band Amenra bestaat alweer twintig jaar, om dit jubileum te vieren gaf de band een show in Paradiso. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Amenra in Paradiso.


JD Simo (Paard)

JD Simo (foto: Josefiene Degenaar)


Ooit stond de Amerikaanse gitarist JD Simo in het voorprogramma van onder meer Joe Bonamassa en Deep Purple, op 1 oktober stond hij met een eigen show in Paard te Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden.


Ten Tonnes (Bitterzoet)

Ten Tonnes (foto: Britt Crooswijk)


De Brit Ethan Barnett, beter bekend onder zijn artiestennaam Ten Tonnes heeft al eens in het voorprogramma gestaan van o.a. Stereophonics, Tom Grennan en Rat Boy. Op 1 oktober stond hij met een eigen show in Bitterzoet te Amsterdam. Zie ook het volledige fotoverslag van de show.


Motorpsycho (Paradiso Noord)

Motorpsycho (foto: Susana Martins)


Rockmuziek uit Noorwegen, dat is wat er op 30 september te horen was in Paradiso Noord tijdens het concert van Motorpsycho. Voor wie er niet bij was is hier een fotoverslag te bewonderen.


Khalid (Ziggo Dome)

Khalid (foto: Serge Hasperhoven)


De jonge R&B ster Khalid (geboren 1998) maakt muziek over o.a. zelfmoordpreventie, legaliseren van wiet in de VS en het illegaal maken van vuurwapenbezit. Op 1 oktober gaf hij een optreden in de Ziggo Dome. Een fotoverslag vind je hier.

Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Madeon in de Melkweg, Deafheaven / Touché Amore in Patronaat, Garrett T. Capps in TivoliVredenburg en Snoh Aalegra in de Melkweg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.Elton John

LAATSTE CONCERT ELTON JOHN IN SPORTPALEISVandaag kondigt Elton John een laatste concert aan in het Antwerpse...

Nada Surf Hoofd

NADA SURF MET NIEUWE TOUR NAAR PARADISO EN BOTANIQUE De Amerikaanse rockband Nada Surf gaat weer op tournee. Op 1 april staan ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.