concert: Diggy Dex / Kenny B in Openluchttheater De Goffert

VR.
16 AUG
DIGGY DEX / KENNY B 20:30 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex Kenny B
TOEGANG 27,50

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 16 augustus 2019.
Dat is 66 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Diggy Dex is al jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse popscene, zo waren er platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou). Op zijn nieuwe album blijft hiphop de basis, maar zijn Franse chansons ook een belangrijke bron van invloed. Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen op een reis zonder bestemming.

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Na zijn eerste Nederlandse single ‘Als je gaat’, releasede hij de hit ‘Parijs’, die inmiddels meer dan 30 miljoen keer gestreamd is en bijna 32 miljoen keer is bekeken op YouTube. Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters.

FOTO'S VAN Diggy Dex, Kenny B

Foto Diggy Dex te Live at Wantij 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling
 
Bekijk alle 83 foto's van Diggy Dex
Bekijk alle 37 foto's van Kenny B

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS