concert: Manu Chao in Doornroosje op VRIJDAG 03 MEI 2024

  • Manu Chao
    Sziget 2016 - Vrijdag
    © Lotte Schrander
  • Manu Chao
    Sziget 2016 - Vrijdag
    © Lotte Schrander
VR.
03 MEI
MANU CHAO 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Manu Chao
Concert uitverkocht
Manu Chao in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 03 mei
Manu Chao
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Manu Chao aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De Fransman met Spaanse roots Manu Chao is een graag gezien gast over de hele wereld maar deze wereldster speelt zelden live. Indien hij live speelt doet hij het op plekken die hem zelf aanspreken, voornamelijk in Zuid-Amerika en soms is hij spontaan in Barcelona en Parijs te zien. Des te groter is de eer hem te mogen verwelkomen in Nijmegen, in het Hunnerpark op vrijdag 3 mei. Op deze locatie wordt traditiegetrouw Oranjepop en ook Bevrijdingsfestival Nijmegen georganiseerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Manu Chao in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Manu Chao

Foto Manu Chao te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Manu Chao te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Manu Chao te Sziget 2016 - Vrijdag Foto Manu Chao te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Manu Chao te Sziget 2016 - Vrijdag Foto Manu Chao te Sziget 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Manu Chao

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws