concert: Diggy Dex in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2024

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
VR.
13 SEP
DIGGY DEX 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Diggy Dex
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Diggy Dex in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Diggy Dex:
Weet waar je koopt!
vr 13 sep
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 40,25

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar werd deze artiest al verwelkomd in het openluchttheater Amsterdams Bos, en dit jaar komt hij terug! Diggy Dex geeft op vrijdag 13 september weer een concert en hij komt met nieuwe muziek. Een avond vol met energie, een liveband, zomerse buitenlucht en gezelligheid.

Vorig jaar zong hij zijn nieuwe single Mijn Stad, een ode aan Amersfoort, voor het eerst live bij ons! Verhalende tunes komen tot leven bij zijn live optredens en wij kunnen niet wachten tot het concert! Na uitverkochte club- en openluchttheater tours, een uitverkochte AFAS Live en een twee uitverkochte shows in het Koninklijke Theater Carré, is hij nog lang niet uitgezongen.

Hij schrijft diepe, toch toegankelijke nummers. En die slaan aan! De Amersfoortse rapper neemt je mee naar zijn binnenwereld. Hij blijft trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tijdens zijn reis tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. Wij hebben zin en we dansende zon op!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Diggy Dex in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Diggy Dex

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 06/04 - Melkweg Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 106 foto's van Diggy Dex

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws