concert: Christopher in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 07 JUNI 2024

VR.
07 JUN
CHRISTOPHER 20:15 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Christopher
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Christopher in Openluchttheater De Goffert
Tickets Christopher:
Weet waar je koopt!
vr 07 jun
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 36,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Deense rijzende ster Christopher komt deze zomer, samen met zijn band naar Nederland voor een optreden in Openluchttheater de Goffert.

Christopher is al ruim tien jaar een grote ster in zijn thuisland. Met de Netflix-film ‘A Beautiful Life’ (2023), waarin hij zowel acteert als zingt, krijgt hij die status misschien ook wel in de rest van de wereld. Christopher heeft inmiddels vijf albums op zijn naam staan met dansbare, goed in het gehoor liggende pop, waarbij zijn inspiratiebronnen – Michael Jackson, Justin Timberlake en Bruno Mars – duidelijk hoorbaar zijn. Toch zijn het momenteel de ballads uit A Beautiful Life (zoals het titelnummer) waarmee hij excelleert en die flink wat streams genereren. A star is born! 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Christopher in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws