concert: Diggy Dex / Kenny B in Doornroosje

VR.
16 AUG
DIGGY DEX / KENNY B Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex Kenny B
TOEGANG 27,50

EXTRA INFORMATIE

Diggy Dex is al jaren een vaste waarde binnen de Nederlandse popscene, zo waren er platina hits met JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou). Op zijn nieuwe album blijft hiphop de basis, maar zijn Franse chansons ook een belangrijke bron van invloed. Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen op een reis zonder bestemming.

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Na zijn eerste Nederlandse single ‘Als je gaat’, releasede hij de hit ‘Parijs’, die inmiddels meer dan 30 miljoen keer gestreamd is en bijna 32 miljoen keer is bekeken op YouTube. Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Diggy Dex, Kenny B

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 71 foto's van Diggy Dex
Bekijk alle 32 foto's van Kenny B

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS