concert: Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in Plopsa Theater

ZA.
19 JAN
GERS PARDOEL - THEATERSHOW BIJZONDER 20:00 uur Plopsa Theater, De Panne
2019
HOOFDPROGRAMMA Gers Pardoel
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder in Plopsa Theater
DEZE Gers Pardoel - Theatershow Bijzonder TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 19 jan
Plopsa Theater, De Panne
€ 25,50 - 34,00

EXTRA INFORMATIE

Recent was Gers Pardoel één van de smaakmakers van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Vorig jaar heeft Gers zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol afgesloten! Nu hij de smaak van de theaters geproefd heeft, weet hij dit smaakt naar meer. Nu komt hij ook met zijn theatershow naar de Nederlandse theaters.

Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusief nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

FOTO'S VAN Gers Pardoel

Foto Gers Pardoel te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Gers Pardoel te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Gers Pardoel te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Gers Pardoel te Suikerrock 2013 Foto Gers Pardoel te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
 
Bekijk alle 77 foto's van Gers Pardoel

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS