concert: Johan in Metropool op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

  • Johan
    Dauwpop 2018
    © Anne-Marie Kok
  • Johan
    Best Kept Secret 2018 - dag 2
    © Anne-Marie Kok
ZA.
16 NOV
JOHAN 20:00 uur Metropool, Hengelo
2024
Hoofdprogramma Johan
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Johan in Metropool
Tickets Johan:
Weet waar je koopt!
za 16 nov
Metropool, Hengelo
€ 30,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het moest er van komen, een terugkeer van JOHAN.

Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwden om in JHN-songs te worden vervat.

Z’n oude strijdmakkers Diets Dijkstra en Jeroen Kleijn werden opgetrommeld. Robin Berlijn kwam erbij en Frans Hagenaars ging het op band zetten. Een goed deel van 2017 werkte deze incarnatie van JHN aan het album dat medio april dit jaar trots door Excelsior Recordings mag worden gepresenteerd.

En ja, er komen live-shows. Op Motel, Dauwpop en in de beste clubs. Wie weet volgen er nog meer voorstellingen; het bloed van JHN kruipt immers waar het niet gaan kan.

Het album verschijnt op 13 april, digitaal, op cd en lp.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Metropool in Hengelo. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Metropool in Hengelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Johan in Metropool plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Johan

Foto Johan te Noorderslag 2007 Foto Johan te Best Kept Secret 2018 - dag 2 Foto Johan te Best Kept Secret 2018 - dag 2 Foto Johan te Motel Mozaïque 2018 Foto Johan te Johan - 30/05 - Paradiso Foto Johan te Johan - 30/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 41 foto's van Johan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws