Gers Pardoel slechts één avond in De Bosuil, Weert

Gers Pardoel
Gers Pardoel slechts één avond in De Bosuil, Weert
Door KayleeV op 14 november 2023 - 13:42 Op 8 december 2023 zal de Nederlandse rapper, singer-songwriter en producer Gers Pardoel een eenmalige clubshow geven in De Bosuil, Weert. Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan, gezeten op zijn muzikale bagagedrager, terwijl zijn hits bekend zijn bij het brede publiek, dat moeiteloos meezingt met nummers als 'Ik Neem Je Mee', 'Broodje Bakpao', 'Louise', en 'Bagagedrager'.

Gers maakte in 2009 zijn debuut met de single 'Broodje Bakpao', in samenwerking met The Opposites, en groeide vooral in populariteit met 'Ik Neem Je Mee', dat de grootste Nederlandstalige hit aller tijden werd in de Nederlandse TOP 40. Na zijn deelname aan 'Liefde Voor Muziek' in 2017 veroverden nummers als ‘Boeng’, ‘Anne’ en ‘Zo Bijzonder’ de Vlaamse hitlijsten.

Ter afsluiting van het jaar zal Gers Pardoel op 8 december zijn fans trakteren op een concert in De Bosuil, Weert. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor € 25,00. Koop hier je ticket voor het Gers Pardoel concert in De Bosuil, Weert.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

GIPSY KINGS FT. NICOLAS REYES NAAR AFAS LIVE IN 2024 Gipsy Kings, met leadzanger Nicolas Reyes , brengen op 1 oktober 2024...

starsailornews.jpg

STARSAILOR VOLGEND JAAR OOK TE ZIEN IN BRUSSEL Starsailor heeft aangekondigd dat ze op 14 april een concert zullen geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.