concert: Donna Blue in De Nijverheid op VRIJDAG 10 MEI 2024

  • Donna Blue
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Donna Blue
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
10 MEI
DONNA BLUE 20:30 uur De Nijverheid, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Donna Blue
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Donna Blue in De Nijverheid
Tickets Donna Blue:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
De Nijverheid, Utrecht
€ 14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De filmische muziek van Donna Blue doet je ontsnappen aan de waan van de dag. Dit muzikale koppel verstaat de kunst van het mysterie en creëert op jaren 60 geïnspireerde kamerpop in een korrelige, filmische wereld met funky basritmes en Franstalige vocalen. Zo vangen ze naar eigen zeggen de geest van Nancy & Lee, Serge Gainsbourg, en hoor je de invloed van filmcomponisten zoals Ennio Morricone, Piero Piccioni en John Barry terug. Begin november brachten ze hun single ‘Fantasy Girl’ uit; dit is het eerste voorproefje van het aankomende Frans-Engelse album ‘Into the Realm of Love’. Eenmaal ondergedompeld, kun je niets anders dan wegdromen bij het noir-romantische geluid van Donna Blue.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Nijverheid in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Nijverheid in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Donna Blue in De Nijverheid plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Donna Blue

Foto Donna Blue te Motel Mozaïque 2019 Foto Donna Blue te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Donna Blue te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Donna Blue te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Donna Blue te Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg Foto Donna Blue te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 15 foto's van Donna Blue

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan