Jeroen van Koningsbrugge eenmalig in Paradiso met 'Songs of Life'

Paradiso
Jeroen van Koningsbrugge eenmalig in Paradiso met 'Songs of Life'
Door Cartman91 op 31 augustus 2016 - 11:39 acteur, zanger, ex-Lama en comedian Jeroen van Koningsbrugge zal op dinsdag 29 november eenmalig in de grote zaal van Paradiso staan met zijn concertprogramma 'Songs of Life'.

Vanuit Malibu, Californië maakt Jeroen het tv-programma "Jeroen in California: Songs Of Life". In dit programma werkt hij samen met andere grote Nederlandse artiesten als Waylon, Nick Schilder (van Nick & Simon), VanVelzen, Nicky Romero, Gers Pardoel, Racoon en Thomas Acda aan zijn album 'Songs of Life'. Het album wordt op 19 oktober uitgebracht.

Het concert dat Jeroen in Paradiso geeft doet hij dus samen met deze artiesten die in Malibu bij hem te gast waren. Jeroen: "Ontzettend spannend en leuk tegelijk omdat het concert voelt als een reünie met alle vrienden waarmee ik het album en programma heb mogen maken. Maar belangrijker, we kunnen het publiek eenmalig van dichtbij laten ervaren wat wij hebben meegemaakt op onze reis. Het wordt een gedenkwaardige avond, de afsluiting van een geweldig project op een prachtige locatie”.

De kaartverkoop van dit unieke concert is al van start gegaan via Ticketmaster. Een ticket kost je 28,37 euro (inclusief servicekosten).Sam Outlaw news

SINGER-SONGWRITER SAM OUTLAW DOET KLEINE TOUR DOOR...De Amerikaanse singer-songwriter Sam Outlaw komt voor een kleine tour naar...

The Notwist

THE NOTWIST EXCLUSIEF NAAR PARADISO IN FEBRUARI De Duitse Indieband The Notwist komt voor een exclusief concert naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.