concert: Amaranthe / Follow The Cipher in Doornroosje

DO.
31 JAN
AMARANTHE / FOLLOW THE CIPHER Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Amaranthe Follow The Cipher
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Amaranthe / Follow The Cipher in Doornroosje
Tickets Amaranthe / Follow The Cipher:
do 31 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

De geboren Zweedse hitmachine Amaranthe komt voor de derde keer naar Doornroosje. En wederom met een nieuw album, dit keer is dat ‘Helix’. Hun pakkende, moderne, melodieuze metal opgefrist met sprankelende elektro-invloeden en enorm catchy refreinen gaan er in als zoete koek. Geen wonder dat zowel de shows, platen als video’s ongekend populair zijn.

Het gezelschap rondom zangeres Elize Ryd scoort de laatste jaren de ene hit na de andere. De nummers ‘The Nexus’, ‘Drop Dead Cynical’, ‘Maximize’ zijn elk al vele miljoenen keren bekeken op Youtube. ‘Helix’ is de opvolger van ‘MAXIMALISM’ uit 2016 en klinkt als de gewenste opvolger van ‘Nexus’. Het geluid is, heavier en minder gepolijst dan de laatste twee platen. Voeg daarbij de hoge entertainment factor van deze sympathieke Zweden en deze avond kan nu al niet meer stuk!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Amaranthe, Follow The Cipher

Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1
 
Bekijk alle 13 foto's van Amaranthe

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN