Sabaton met Europese tour langs Lotto Arena en AFAS Live

Sabaton
Sabaton met Europese tour langs Lotto Arena en AFAS Live
Door Cartman91 op 28 juni 2019 - 11:33 De Zweedse powermetalband Sabaton komt met The Great Tour langs de Europese zalen. Middels een Youtube-filmpje (zie hieronder) wordt de tour aangekondigd. Nederland en België komen er ook aan te pas.

Op 2 februari staat de band eerst in de Lotto Arena te Antwerpen om exact een week later, op 9 februari ook naar de Amsterdamse AFAS Live te komen. Sabaton komt trouwens niet alleen, want ook Apocalyptica en Amaranthe zijn van de partij.

Tickets voor beide shows gaan vanaf 1 juli om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in de Amsterdamse zaal kost je 54,88 euro. Voor een kaartje in de Lotto Arena ben je 49,78 euro kwijt. De prijzen zijn inclusief servicekosten.

Meld je aan voor een ticketreminder van het concert in AFAS Live om tijdig een herinnering in je mailbox te ontvangen!Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefVorst Nationaal news

NIEUWE DATUM UITGESTELDE SHOW LIAM GALLAGHER IN...Eind 2018 zou Liam Gallagher eigenlijk al zijn Europese tour doen met shows...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MARTIN GARRIX,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.