Dragonforce en Amaranthe naar 013 en Ancienne Belgique voor co-headline show

Dragonforce
Dragonforce en Amaranthe naar 013 en Ancienne Belgique voor co-headline show
Door Semberendsen op 15 september 2023 - 12:34 Op zondag 25 februari 2024 zullen de metallegendes DragonForce en Amaranthe Tilburg op zijn grondvesten doen schudden tijdens hun co-headline show in 013. Een hele tijd later, op zondag 17 maart zijn ze ook te zien in Ancienne Belgique. Dit belooft een avond vol epische muziek en onvergetelijke performances te worden, waarbij metalheads zich kunnen verheugen op een unieke ervaring.

DragonForce, de Britse powermetalband, staat bekend om hun indrukwekkende liveshows, gekenmerkt door virtuoze gitaarsolo's en op fantasie gebaseerde teksten. Hun muzikale stijl, die ze zelf omschrijven als extreme power metal, heeft hen tot een van de grootste namen in het genre gemaakt. Hits als 'Through the Fire and the Flames' en 'Heroes of Our Time' spreken boekdelen over hun muzikale kracht. Amaranthe, de Zweedse metalband met hun unieke mix van metalgenres en drie leadzangers, zal het podium delen met DragonForce. De avond begint met een knal dankzij Infected Rain. Frontvrouw Lena Scissorhands, die snel opkomt als een toonaangevende vrouwelijk figuur in het genre, zal het publiek meeslepen met haar charisma en talent.

De kaartverkoop voor dit metalfeest begint op maandag 18 september om 10:00 uur, en tickets zijn verkrijgbaar voor €37,30 per stuk. Het concert in Tilburg zal plaatsvinden op zondag 25 februari 2024 en het concert in Brussel op zondag 17 maart 2024.

Tickets voor de tour van Dragonfore & Amaranthe koop je hier.
25-02-2024 - 013, Tilburg (tickets)
17-03-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Wil je een reminder voor wanneer de ticketverkoop begint? dat kan hieronder.
25-02-2024 - 013, Tilburg (reminder)
17-03-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (reminder)





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Portland

INDIEBAND PORTLAND STELT ALLE NAJAAR SHOWS UIT...In een recente mededeling heeft Jente Pironet , de frontman van de populaire...

Scooter

SCOOTER DOET MET THIRTY, ROUGH AND DIRTY TOUR OOK... Met meer dan drie decennia aan muzikale ervaring en een schat aan hits in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.