concert: Yorick van Norden in Molen De Ster

ZA.
06 OKT
YORICK VAN NORDEN 20:30 uur Molen De Ster, Utrecht ( EKKO )
2018
HOOFDPROGRAMMA Yorick van Norden
TOEGANG € 12,50

EXTRA INFORMATIE

Heaven Presents Yorick van Norden in Molen de Ster!
De Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden (ex-The Hype) debuteerde in 2015 met Happy Hunting Ground, een album vol uiterst verzorgde popsongs met een aangename sixties-vibe. Sindsdien is hij the hardest working man in showbusiness: met Anne Soldaat deed hij de voorstelling Unsung Heroes, hij tourde door de Benelux met Bent van Looy (ex-Das Pop), op de Parade speelde Van Norden vijftig keer een uitvoering van Frank Sinatra's Watertown en hij was zanger/gitarist bij succesvolle theatertours over The Beach Boys en The Summer of Love. Van Nordens tweede album komt eraan!
Onder de noemer Heaven Presents… maakt Popmagazine Heaven zich sterk voor bijzondere artiesten, die een groter publiek verdienen.

Voor aanvang van het concert kun je je inschrijven voor een molenrondleiding (beperkte plaatsen beschikbaar). Meer informatie hierover is te vinden op de website van Molen de Ster, tickets via de website van TivoliVredenburg.

FOTO'S VAN Yorick van Norden

Foto Yorick van Norden te Stukafest 2016 - Enschede Foto Yorick van Norden te Popronde Leiden 2013 Foto Yorick van Norden te Popronde Zwolle 2013 Foto Yorick van Norden te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Yorick van Norden te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Yorick van Norden te Popronde Leiden 2013
 
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS