Winnen: 3 kaarten voor 'Ode aan Bob Dylan' met o.a. Ernst Jansz

Bob Dylan
Winnen: 3 kaarten voor 'Ode aan Bob Dylan' met o.a. Ernst Jansz
Door sjoertb op 20 mei 2021 - 12:49 Wat hebben de Nederlandse artiesten Ernst Jansz (van o.a. Doe Maar), Bertolf, Yorick Van Norden, Judy Blank, André Manuel, Rocco Ostermann en Clean Pete met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal iets met Bob Dylan en spelen binnenkort (met nog meer muzikanten) zijn muziek in poppodium Hedon in Zwolle.

De directe aanleiding voor de show is dat Bob Dylan, muzikant en Nobelprijswinnaar literatuur, binnenkort 80 jaar oud wordt. Een goede reden om de beroemde troubadour te eren!

Op dinsdag 25 mei aanstaande vindt de show 'Ode aan Bob Dylan' in Hedon plaats en wordt het live via livestream uitgezonden. Wil je graag toegang tot de livestream? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x tickets weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Bob Dylan'.

Deze winactie loopt tot en met 24 mei.Theaters Tilburg news

TILBURGSE CONCERTZAAL WORDT ''BORDEEL'' UIT PROTEST,...Sekswerkers mogen onder de huidige corona-maatregelen wél aan de slag, maar...

Anneke van Giersbergen

ANNEKE VAN GIERSBERGEN EERT KATE BUSH IN P60 In de show Muzikale Voetsporen gaan bekende Nederlandse artiesten in P60...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.