Patronaat opent weer de deuren met Stage 1,5 concerten (o.a. Tangarine, Tim Knol en meer)

Tangarine
Patronaat opent weer de deuren met Stage 1,5 concerten (o.a. Tangarine, Tim Knol en meer)
Door Cartman91 op 10 juni 2020 - 12:41 Het Haarlemse poppodium Patronaat heeft, net als andere podia in het land, sinds 1 juni de deuren weer geopend voor optredens. Wel zal de nodige maatregelen van het RIVM in acht genomen moeten worden, zoals de 1,5 meter afstand van elkaar houden en maximaal 30 personen tegelijkertijd in een zaal.

Patronaat heeft er gelijk een concertreeks van gemaakt onder de noemer Stage 1,5. In de maanden juni en augustus volgen vijf optredens, zowel muzikaal als literair. Hieronder een overzicht:

21/6 - Yorick van Norden (tickets)
26/6 - Lamoer, met o.a. Paulien Cornelisse en Daan Heerma van Voss (tickets)
15/8 - Tim Knol (tickets)
22/8 - Tangarine (tickets)
28/8 - Opera Alaska (tickets)

Tijdens het optreden van Yorick van Norden zal er ook een heuse kaasproeverij zijn van kaas- en delicatessenwinkel de Kaaskampanje! Deze proeverij is bij het ticket inbegrepen

Lamoer is een literaire avond waar Ronald Kerstma in gesprek gaat met schrijfster Paulien Cornelisse, over wat haar inspireert. Daan Heerma van Voss schreef een boek over deze Corona-tijd en tumult en stilte die erbij komt kijken. Tot slot geeft het duo Sam & Julia de avond een muzikale bijdrage met hun Americana-muziek.

Opera Alaska is een samenwerking tussen Moss-frontman Marien Dorleijn en jazzgitarist Marizio Scholten. Samen spelen zij dansbare grooves in de Indie-stijl.

Tickets voor deze avonden zijn direct in de voorverkoop gegaan. De ticketprijzen variëren per optreden, deze liggen tussen de 15 en 42,50 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

MEDEWERKERS EN VRIJWILLIGERS 013 MAKEN MONDKAPJES...Wat doe je met oude merchandise die je aan de straatstenen niet meer kwijt...

BTS

BTS KONDIGT ‘BANG BANG CON THE LIVE’ VOOR ARMY AAN Kpop sensatie BTS kondigt een livestream concert aan voor alle fans. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.