concert: The Indien in EKKO op VRIJDAG 03 MEI 2024

  • The Indien
    London Calling loves Concerto 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Indien
    Life I Live 2015
    © Erik Knevelbaard
VR.
03 MEI
THE INDIEN 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma The Indien
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Indien in EKKO
Tickets The Indien:
Weet waar je koopt!
vr 03 mei
EKKO, Utrecht
€ 16,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Moderne alt-pop, een passie voor psychedelische muziek en soul uit de jaren '60 en hunkerende vocalen, dat is The Indien in een notendop. Opgericht in Den Haag door frontvrouw Rianne Walther en gitarist Casper Talsma, bezorgde de band een groeiende status in Nederland sinds de release van EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’. Hun succes viel ook op bij het Britse label Disturbing London, met een platencontract als gevolg. Inmiddels heeft The Indien de tijd gevonden om zichzelf voor te stellen aan het Britse publiek met optredens tijdens NME’s Cinejam (gecureerd door Bastille’s Dan Smith) en het podium te delen met Tinie Tempah. In september verschijnt de nieuwe single van de band, die ook te horen zal zijn in de nieuwe Netflixfilm 'Happy Ending'.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Indien in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Indien

Foto The Indien te Schollenpop 2015 Foto The Indien te Live At Amsterdamse Bostheater Kula Shaker - 09/08 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto The Indien te Where The Wild Things Are 2016 - Zondag Foto The Indien te Schollenpop 2015 Foto The Indien te Werfpop 2016 Foto The Indien te Sniester 2021
 
Bekijk alle 74 foto's van The Indien

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws