Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden op tour met nieuw album

yorick van norden
Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden op tour met nieuw album
Door melissavkoldam op 19 oktober 2021 - 15:40 De Nederlandse singer-songwriter Yorick van Norden mag dan geboren zijn in 1986, zijn muzikale hart ligt bij de sixties: op zijn eerste twee soloalbums Happy Hunting Ground (2015) en The Jester (2018) buitelen de Beatles-achtige melodieën en arrangementen over elkaar heen. Voor zijn nieuwe album (verschijnt eind november) koos Van Norden voor een meer eigentijds en fris geluid met ook invloeden uit de eighties en nineties.

Met dit nieuwe album is het ook tijd voor een nieuwe tour. Hieronder kan je lezen waar en wanneer Yorick van Norden optreedt en via de link kan je gelijk een kaartje kopen. Kosten hiervoor zijn tussen de €11 en €19. Tickets zijn al te koop.

21-11-2021 - Podium Victorie, Alkmaar (tickets)
27-11-2021 - Patronaat, Haarlem (tickets)
03-12-2021 - Simplon, Groningen (tickets)
11-12-2021 - Mezz, Breda (tickets)
12-12-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
16-12-2021 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Om zijn nieuwe sound live goed te kunnen brengen, neemt Van Norden een zeskoppige band mee met bekenden uit Johan, Blaudzun, de band van Tim Knol en Mister and Mississippi!




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spot (Oosterpoort) news

MUZIEKMAKENDE SKATER TOMMY GUERRERO GAAT OP TOUR EN... Tommy Guerrero is een bekende Amerikaanse pro-skater en muzikant uit San...

Music Meeting Festival news

MUSIC MEETING FESTIVAL ORGANISEERT CONCERTTOUR IN... Music Meeting Festival organiseert een concertreeks, nu de livesector...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.