concert: Yungblud in Doornroosje

DO.
17 JAN
YUNGBLUD Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Yungblud
CONCERT UITVERKOCHT
Yungblud in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 17 jan
21st Century Liability Tour: Yungblud + Carlie Hanson (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Yungblud tovert hits uit zijn hoge hoed die geregeld doen denken aan het vroege werk van Arctic Monkeys, maar dan met een tikkeltje meer afwisseling en stijlen als punk, soul, ska en pop.

De 19-jarige Dominic Harrison aka Yungblud wordt al zijn hele leven omringd door muziek. Zijn grootvader handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren ’70 in de glamrock band T-Rex. The Clash, The Beatles, The Jam en Bob Dylan zijn hem met de paplepel ingegoten. Nu hij zelf net volwassen is, maakt hij eigentijdse Britse rock met poëzie en pakkende gitaarriffs. Zijn debuutalbum ‘21 Century Liability‘ verscheen onlangs. Yungblud tovert hits uit zijn hoge hoed die geregeld doen denken aan het vroege werk van Arctic Monkeys, maar dan met een tikkeltje meer afwisseling en stijlen als punk, soul, ska en pop.

FOTO'S VAN Yungblud

Foto Yungblud te Yungblud - 25/01 - Rotown Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Yungblud te Appelpop 2018 Foto Yungblud te Appelpop 2018 Foto Yungblud te Metropolis Festival 2017 Foto Yungblud te Yungblud - 21/09 - Melkweg
 
Bekijk alle 61 foto's van Yungblud

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS