concert: Yungblud in Doornroosje

DO.
17 JAN
YUNGBLUD Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Yungblud

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 17 januari 2019.
Dat is 219 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Yungblud in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 17 jan
21st Century Liability Tour: Yungblud + Carlie Hanson (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Yungblud tovert hits uit zijn hoge hoed die geregeld doen denken aan het vroege werk van Arctic Monkeys, maar dan met een tikkeltje meer afwisseling en stijlen als punk, soul, ska en pop.

De 19-jarige Dominic Harrison aka Yungblud wordt al zijn hele leven omringd door muziek. Zijn grootvader handelde in vintage gitaren en zijn vader zat in de jaren ’70 in de glamrock band T-Rex. The Clash, The Beatles, The Jam en Bob Dylan zijn hem met de paplepel ingegoten. Nu hij zelf net volwassen is, maakt hij eigentijdse Britse rock met poëzie en pakkende gitaarriffs. Zijn debuutalbum ‘21 Century Liability‘ verscheen onlangs. Yungblud tovert hits uit zijn hoge hoed die geregeld doen denken aan het vroege werk van Arctic Monkeys, maar dan met een tikkeltje meer afwisseling en stijlen als punk, soul, ska en pop.

FOTO'S VAN Yungblud

Foto Yungblud te London Calling #1 2018 - Vrijdag Foto Yungblud te Sziget 2019 - donderdag Foto Yungblud te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Yungblud te London Calling #1 2018 - Vrijdag Foto Yungblud te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag Foto Yungblud te Dauwpop 2018
 
Bekijk alle 69 foto's van Yungblud

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS