concert: Guus Meeuwis in Theater aan de Parade

ZA.
16 MRT
GUUS MEEUWIS 20:00 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2019
HOOFDPROGRAMMA Guus Meeuwis

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 maart 2019.
Dat is 154 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Guus Meeuwis in Theater aan de Parade
DEZE Guus Meeuwis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 mrt
Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch

EXTRA INFORMATIE

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus Meeuwis grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden en is een nieuwe liefde ontstaan. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Guus beter dan ooit waar zijn hart ligt. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK, dat in mei uitkomt. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

En… bij nieuwe liedjes hoort natuurlijk ook een nieuwe theatertour! Guus neemt zijn muziek mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. En daarbij zal een bezoek aan Theater aan de Parade natuurlijk niet ontbreken. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 staat Guus met GELUK op de planken in de Grote Zaal!

FOTO'S VAN Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - Groots met een zachte G winter editie - 1/12 - Ziggo Dome Foto Guus Meeuwis te Brabant Open Air 2012 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 26/3 - 013 Foto Guus Meeuwis te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Guus Meeuwis te Paaspop Schijndel 2012 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion
 
Bekijk alle 224 foto's van Guus Meeuwis

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS