No Guts No Glory organiseert benefiet met o.a. Guus Meeuwis en Tom Dumoulin in Effenaar

Guus Meeuwis
No Guts No Glory organiseert benefiet met o.a. Guus Meeuwis en Tom Dumoulin in Effenaar
Door MartinaFagel op 19 februari 2024 - 10:40 Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere muzikale belevenissen en wensen mogelijk voor mensen van alle leeftijden met kanker en hun mantelzorgers. De Stichting zamelt geld in om de wensen van deze mensen mogelijk te maken.

Muziek in alle vormen kan troost bieden en kracht geven en om deze reden hebben alle wensen die No Guts, No Glory in vervulling laat gaan een muzikaal karakter. Denk o.a. aan het mogelijk maken van huiskamerconcerten, regelen dat er muziek in het ziekenhuis is, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van een muziekinstrument en het regelen en betalen van muziek- en zanglessen.

Om nog meer muzikale wensen in vervulling te kunnen laten gaan, organiseert No Guts, No Glory op 19 april een benefiet in Effenaar, Eindhoven. Daar kan je vanaf 19:30 tot 01:00 heerlijk uit je dak gaan op de muziek van een aantal bijzondere dj-duo's:
Michiel Veenstra en Dennis Weening
Tom Dumoulin en Pieter van den Hoogenband
Guus Meeuwis en Björn van der Doelen
Huub Smit en Tim Haars
Rob Scheepers en Frank Lammers.

De kaartverkoop is maandag 19 februari om 12:00 van start gegaan via deze link en de tickets zijn 28,50 per stuk verkrijgbaar.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBryan Adams

BRYAN ADAMS DIT NAJAAR TERUG IN DE BENELUXDit najaar komt Bryan Adams weer terug naar Europa voor shows in Rotterdam,...

AFAS Live

BRIT FLOYD WEER NAAR NEDERLAND VOOR DE PULSE WORLD TOUR Brit Floyd - The Pink Floyd Tribute Show keert op dinsdag 22 oktober...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.