concert: Town of Saints + The First Wolf in V11

VR.
07 DEC
TOWN OF SAINTS + THE FIRST WOLF 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Town of Saints
VOORPROGRAMMA The First Wolf

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 07 december 2018.
Dat is 136 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Town of Saints + The First Wolf in V11
DEZE Town of Saints + The First Wolf TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 dec
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Op derde album Celebrate gaat Town of Saints weer terug naar haar oorsprong als bevlogen folkduo. Dat betekent een rauwere, intiemere invalshoek, al worden Harmen Ridderbos en Heta Salkolahti zowel op plaat als op het podium weer bijgestaan door een dynamische begeleidingsband. Toch waarborgt Town Of Saints zoveel mogelijk de essentie van minimale, akoestische folk.

Het nieuwe werk mediteert op het einde der tijden en wat dat precies betekent voor de mensheid. Dat gezegd hebbende, die altijd koppige en frisse energie, de humor en het speelplezier van Town Of Saints spatten er zoals gewoonlijk vanaf. Je verlaat de zaal een stukje lichter dan bij aankomst; niet alleen omdat al het zweet eruit is gedanst, maar ook omdat alles toch niet zo erg is als het soms lijkt. Zélfs niet het einde van de wereld.

FOTO'S VAN Town of Saints, The First Wolf

Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina Foto Town of Saints te Noorderslag 2014 Foto Town of Saints te Paaspop 2014 Foto Town of Saints te Noorderslag 2014 Foto Town of Saints te Mama's Pride 2014 Foto Town of Saints te Town Of Saints - 18/02 - Cul de Sac
 
Bekijk alle 37 foto's van Town of Saints

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS