concert: Town of Saints + The First Wolf in V11

VR.
07 DEC
TOWN OF SAINTS + THE FIRST WOLF 21:00 uur V11, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA Town of Saints
VOORPROGRAMMA The First Wolf
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Town of Saints + The First Wolf in V11
Tickets Town of Saints + The First Wolf:
vr 07 dec
V11, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Op derde album Celebrate gaat Town of Saints weer terug naar haar oorsprong als bevlogen folkduo. Dat betekent een rauwere, intiemere invalshoek, al worden Harmen Ridderbos en Heta Salkolahti zowel op plaat als op het podium weer bijgestaan door een dynamische begeleidingsband. Toch waarborgt Town Of Saints zoveel mogelijk de essentie van minimale, akoestische folk.

Het nieuwe werk mediteert op het einde der tijden en wat dat precies betekent voor de mensheid. Dat gezegd hebbende, die altijd koppige en frisse energie, de humor en het speelplezier van Town Of Saints spatten er zoals gewoonlijk vanaf. Je verlaat de zaal een stukje lichter dan bij aankomst; niet alleen omdat al het zweet eruit is gedanst, maar ook omdat alles toch niet zo erg is als het soms lijkt. Zélfs niet het einde van de wereld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Town of Saints, The First Wolf

Foto Town of Saints te Dauwpop 2014 Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina Foto Town of Saints te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Town of Saints te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Town of Saints te Town of Saints - 21/03 - Café Wilhelmina Foto Town of Saints te Noorderslag 2014
 
Bekijk alle 37 foto's van Town of Saints

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS