Winnen: 2x2 kaarten voor Snowstar-jubileum (met o.a. Kim Janssen en I Am Oak)

Kim Janssen
Winnen: 2x2 kaarten voor Snowstar-jubileum (met o.a. Kim Janssen en I Am Oak)
Door sjoertb op 13 november 2018 - 14:06 Indielabel Snowstar Records werd in 2003 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Onder andere Kensington bracht er muziek op uit.

Het vijftienjarig bestaan wordt met twee feesten gevierd. Op 8 december spelen I Am Oak, Kim Janssen en nieuw talent Donna Blue in het Utrechtse TivoliVredenburg. Een week later, op 14 december staan I Am Oak en Kim Janssen samen met Town of Saints ook in het Groningse Vera.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven per show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven naar welke show je wilt. Dat kan aan de rechterkant van deze pagina voor de show in TivoliVredenburg en op deze pagina voor de show in Vera. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Snowstar + [TivoliVredenburg of Vera]'.

Deze winactie loopt tot en met 19 november.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMarco Borsato news

MARCO BORSATO IN DE KUIP MET LIL' KLEINE, ANDRÉ...Voor de tiende keer gaat Marco Borsato optreden in De Kuip in Rotterdam. Op...

Sven Hammond

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SVEN HAMMOND IN 013 Sven Hammond is terug met zijn vijfde rockplaat ' Rapture '. Op het album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.