Snowstar Records bestaat 15 jaar en viert dat in TivoliVredenburg en Vera met o.a. I Am Oak

I Am Oak news
Snowstar Records bestaat 15 jaar en viert dat in TivoliVredenburg en Vera met o.a. I Am...
Door Cartman91 op 15 juni 2018 - 11:27 Indielabel Snowstar Records werd in 2003 opgericht door Cedric Muyres. Inmiddels is het label uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Zo bracht het (inmiddels) tien jaar geleden (2008) de eerste EP van Kensington uit.

Om het feest te vieren worden er twee dagen uitgetrokken. Op 8 december wordt in TivoliVredenburg feest gevierd met I Am Oak, Kim Janssen en nieuw talent Donna Blue. Een week later, op 14 december staan I Am Oak en Kim Janssen samen met Town of Saints ook in Vera te Groningen.

Tickets zijn meteen in de voorverkoop gegaan. Een kaartje voor de optredens in Utrecht kost je 14,50 euro en voor de toegang in Vera betaal je 13 euro. Prijzen zijn inclusief servicekosten.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Vaccines

THE VACCINES ALS SPECIAL GUEST BIJ IMAGINE DRAGONS...Op zaterdag 25 augustus komt Imagine Dragons met hun 'Evolve World Tour'...

marlon williams

MARLON WILLIAMS MET TOUR OOK LANGS TIVOLIVREDENBURG,... De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Marlon Williams gaat op tour. Naast...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.