concert: Tim Akkerman in Nijend 24 op ZATERDAG 12 DECEMBER 2015

  • Tim Akkerman
    Tim Akkerman - 16/3 - Mezz
    © Diewertje Linders
  • Tim Akkerman
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
ZA.
12 DEC
TIM AKKERMAN 20:00 uur Nijend 24, Anderen
2015
Hoofdprogramma Tim Akkerman
Toegang 15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 december 2015.
Dat is 3065 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

We kennen Tim akkerman uiteraard als de voormalige frontman van de band Di-rect. Op 12 december komt hij naar Anderen voor een intiem optreden aan het Nijend24.

In 2011 wist Tim Akkerman zich te ontworstelen aan het imago van tiener- en rockidool en kwam met het zeer persoonlijk en ingetogen album ANNO, dat zich mocht verheugen op overwegend positieve recensies, en werden er optredens gedaan op onder andere Songbird Festival. En waar sommige critici de muziek hier en daar nog wat ‘veilig’ vonden, over één ding was iedereen het eens: Tim Akkerman zelf is allesbehalve veilig. Een moedig mens dat zich kwetsbaar durft op te stellen en bereid is alles op te geven om te kunnen doen waar hij echt in gelooft!

Foto's van Tim Akkerman

Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Tim Akkerman - 16/3 - Mezz Foto Tim Akkerman te Tim Akkerman - 16/3 - Mezz Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Tim Akkerman - 16/3 - Mezz
 
Bekijk alle 16 foto's van Tim Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws