Nieuw Afas-grote podium Den Bosch heet Mainstage

Mainstage Den Bosch
Nieuw Afas-grote podium Den Bosch heet Mainstage
Door johnnyd op 10 september 2019 - 11:31 De plannen rond de nieuwe concertzaal in Den Bosch beginnen vorm te krijgen. Het podium gaat Mainstage heten en wordt met een capaciteit van 6000 staanplaats of 3100 zitplaatsen de grootste entertainmentlocatie van Zuid-Nederland. Dat is vergelijkbaar met Afas Live in Amsterdam. In februari berichtten we al over de plannen rond dit podium.

Mainstage is onderdeel van de Brabanthallen. Op de net gelanceerde site is te lezen dat het podium breed inzet: "Van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow." Momenteel is de zaal in aanbouw. Wanneer Mainstage precies de deuren opent is nog niet bekend, maar op de site van Mainstage staat wel een aftelklok tot de opening. Deze is op dit moment gevorderd tot 63%.

Op de site is verder te lezen dat binnenkort de eerste agendapunten worden aangekondigd. We houden je hiervan natuurlijk op de hoogte!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Maine

THE MAINE VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Amerikaanse poppunk band The Maine komt voor voor twee shows terug naar...

FKA twigs

FKA TWIGS MET MAGDALENE TOUR NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Britse FKA twigs heeft een Europese tournee aangekondigd en zal hiermee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.