Arch Enemy en In Flames doen samen Mainstage in Den Bosch aan

review: Dynamo MetalFest 2019, Zaterdag Arch Enemy
Arch Enemy en In Flames doen samen Mainstage in Den Bosch aan
Door Semberendsen op 20 november 2023 - 11:19 Op 13 oktober 2024 staan twee bands in het genre van melodische death metal op het podium van de Mainstage in Den Bosch: Arch Enemy en In Flames. Beide bands hebben sinds respectievelijk 1995 en 1990 een solide reputatie opgebouwd binnen de scene.

Arch Enemy, geleid door gitaristen Michael Amott en Jeff Loomis, heeft met frontvrouw Alissa White-Gluz een opvallende verschijning in de metalwereld. De band heeft zich gevestigd als een kracht in de 'melodic death metal' en heeft al twee keer Dynamo Metalfest afgesloten. In Flames, die vijf jaar eerder zijn opgericht, wordt beschouwd als een van de grondleggers van de 'Gothenburg Sound'. De band heeft een belangrijke rol gespeeld in het inspireren van vele Amerikaanse death metal bands.

Om de avond compleet te maken, opent Soilwork het concert. Deze band draagt bij aan het Zweedse metalfeest en heeft zelfs zijn platendeal te danken aan Michael Amott van Arch Enemy.

De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 24 november om 10:00 uur CET. De prijzen voor de tickets zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt. De show niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Arch Enemy en In Flames.

Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Arch Enemy / In Flames in Mainstage
Tickets Arch Enemy / In Flames
zo 13 okt
Mainstage, 's-Hertogenbosch
AFAS Live

FAT FREDDY'S DROP KONDIGT BENELUX CONCERTEN AAN IN...Fat Freddy's Drop kondigt drie concerten aan in de Benelux. De band is...

The Mocks

THE MOCKS, DE MEEST GEBOEKTE POPRONDE BAND, OP... De Nederlandse band The Mocks, afkomstig uit Nieuw-Vennep, kondigt een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.