Thrash metal legendes Kreator, Anthrax en Testament naar de Mainstage Den Bosch

anthrax
Thrash metal legendes Kreator, Anthrax en Testament naar de Mainstage Den Bosch
Door Semberendsen op 23 januari 2024 - 12:15 Op 15 december 2024 zullen de thrash metal iconen Kreator, Anthrax en Testament het podium van de Mainstage in Den Bosch betreden. Deze drie bands, die bekend staan om hun explosieve optredens, beloven een avond vol muzikale chaos en een gigantische moshpit.

Tickets voor dit concert gaan op 26 januari om 11:00 uur van start en zijn verkrijgbaar vanaf 62,50 euro. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

"It’s time to raise the flag of…" Kreator, de Duitse thrash pioniers, zullen het publiek op 15 december trakteren op een energieke show. Sinds 1985 staat 'The Kreator' bekend om hun recept van snelheid, agressie en aanstekelijke refreinen. Frontman Mille, een krachtige aanjager van het thrash-metalvuur, weet het publiek altijd in beweging te krijgen.

Met Anthrax op het affiche belooft de avond in de Mainstage een waar gekkenhuis te worden. Als onderdeel van de legendarische "Big Four" in thrash metal, staat Anthrax garant voor een onvergetelijke show.

Bay Area thrash titanen Testament maken het line-up compleet. Zet je koers maar alvast op "Into The Pit", want bij de eerste riff van Testament weet iedereen waar ze naartoe moeten! Met hun onmiskenbare geluid zullen ze Den Bosch laten schudden op zijn grondvesten.

Koop hier tickets voor Kreator, Anthrax en Testament in de Mainstage, Den Bosch.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Anthrax / Kreator / Testament in Mainstage
Tickets Anthrax / Kreator / Testament
zo 15 dec
Mainstage, 's-Hertogenbosch
€ 62,50
Patronaat news

WEST COAST-DUO THE DOGG POUND NAAR NEDERLAND VOOR... Tha Dogg Pound, het West Coast-duo bestaande uit Kurupt en Daz Dillinger,...

Clouseau

CLOUSEAU VIERT 40-JARIG JUBILEUM MET CLUBTOUR DOOR... De Vlaamse popband Clouseau , bekend om hits als 'Daar Gaat Ze' en...

REACTIES

geen avatar
vr 26 jan 2024 19:30

Diebythesword Misschien over een week of 44 hier eens kaarten voor aanschaffen. 8 maanden van te voren is wel heel absurd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.