Kamelot in maart voor concert naar Mainstage Den Bosch

review: Kamelot - 09/03 - Melkweg Kamelot
Kamelot in maart voor concert naar Mainstage Den Bosch
Door RobZ op 09 december 2022 - 09:35 Op zaterdag 18 maart geeft Kamelot een concert in Mainstage, Den Bosch! De band neemt maar liefst drie voorprogramma's mee. De Tunesische prog metalband Myrath, de donkere Zweedse symfonische metalband Eleine en het energieke League Of Distortion.

Na meer dan 30 jaar bestaan, na 12 platen, hoeven wij de echte power metalfan niet meer uit te leggen wat Kamelot is. Er zijn niet zo heel veel bands die 12 platen kunnen uitbrengen en daarbij zichzelf keer op keer lijken te overtreffen. Bombast gaat moeiteloos hand in hand met technische perfectie. Door de jaren heen is de band uit Tampa, Florida uitgegroeid tot misschien wel de allerbeste symfonische power metalband van dit moment. Nee, dat overdrijven we niet, want de groep onder leiding van gitarist Thomas Youngblood is in bloedvorm. Wij verwachten in Mainstage een hele dikke show!

En alsof dat nog niet genoeg is, neemt Kamelot maar liefst drie ‘special guests’ mee! De Tunesische prog metalband Myrath, de donkere Zweedse symfonische metalband Eleine en het energieke League Of Distortion.

De voorverkoop start vrijdag 9 december 2022 om 12:00. Via deze link koop je tickets voor Kamelot in Mainstage.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAFAS Live

PANTERA KOMENDE ZOMER OOK LANGS AFAS LIVEAfgelopen weken werd bekend dat de Amerikaanse groove metalband Pantera te...

Guus Meeuwis

EXTRA OPTREDEN 'GROOTS MET EEN ZACHTE G' VAN GUUS... Groots met een zachte G van Guus Meeuwis krijgt een extra concert. Door de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.