concert: Mister and Mississippi in Paard

ZO.
14 MEI
MISTER AND MISSISSIPPI Small Hall, 20:00 uur Paard, Den Haag
2017
HOOFDPROGRAMMA Mister and Mississippi
VOORPROGRAMMA Adna
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Mister and Mississippi in Paard
Tickets Mister and Mississippi:
zo 14 mei
Paard, Den Haag
€ 10,50 - 15,50

EXTRA INFORMATIE

Mister and Missisippi heeft muzikaal een nieuwe koers en richting ingeslagen. Op het derde album 'Mirage' worden donkere synths, stevige bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en krachtige vocalen. Met sterke songstructuren en veel aandacht voor arrangement en productie kan dit album tot de verrassingen van 2017 gaan behoren.

Voor het opnemen trok de band zich vorige zomer een lange periode terug in Kytopia met producer Simon Akkermans. Uren, dagen en weken zijn besteed aan het realiseren van een coherente sound van songs die kunnen wedijveren met de beste wave-electro uit de jaren '80. Op andere momenten treedt de band met open vizier ten strijde en is de sound meer lucide en transparant, zonder ook maar een moment saai en voorspelbaar te worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Mister and Mississippi, Adna

Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 18/12 - W2 Foto Mister and Mississippi te Mister and Mississippi - 06/04 - De Helling Foto Mister and Mississippi te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Mister and Mississippi te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Mister and Mississippi te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Mister and Mississippi te Lowlands 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 111 foto's van Mister and Mississippi
Bekijk alle 2 foto's van Adna

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN