Mister and Mississippi viert tienjarig jubileum in De Helling

Mister and Mississippi
Mister and Mississippi viert tienjarig jubileum in De Helling
Door sjoertb op 30 augustus 2022 - 12:25 10 jaar geleden bracht Mister and Mississippi het gelijknamige debuutalbum uit. Een goede reden voor een feestje. De band komt voor een eenmalige show naar De Helling in Utrecht.

Met deze plaat heeft de band destijds mogen touren langs grote festivals en zalen. Het album werd bekroond met een Edison en een 3FM award. De hits ‘Northern Sky’ en ‘Same Room, Different House’ komen van dit album. Mister and Mississippi bestaat uit Maxime Barlag, Samgar Lemuël Jacobs, Tom Broshuis en Danny van Tiggele.

Het concert vindt plaats op 27 januari 2023. Als supportact treedt Judy Blank op. De Utrechtse singer-songwriter heeft een eigenwijze mix van indiefolk, groovy americana en rock ’n roll.

Tickets voor Mister and Mississippi in De Helling zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start op 1 september om 10 uur 's ochtends. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Mister and Mississippi in De Helling
Tickets Mister and Mississippi
vr 27 jan
De Helling, Utrecht
€ 22,00
TheWaterboysnews

THE WATERBOYS NAAR PARADISO, MUZIEKGIETERIJ, SPOT,...De Britse band The Waterboys komen in het voorjaar naar Nederland voor zes...

Zebraheadnews

ZEBRAHEAD VOOR TWEE SHOWS IN MAART 2023 NAAR NEDERLAND De Californische punkband Zebrahead komt met hun meezingbare punkrocksongs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.