Mister and Mississippi moet noodgedwongen aantal shows verplaatsten of annuleren

review: Mister and Mississippi - 06/04 - De Helling Mister and Mississippi
Mister and Mississippi moet noodgedwongen aantal shows verplaatsten of annuleren
Door Cartman91 op 22 november 2017 - 10:55 Slecht nieuws voor fans van Mister and Mississippi. De band moet noodgedwongen een aantal shows van hun (tijdelijk) laatste tour afzeggen of verplaatsen.

Reden hiervoor is de lelijke val van gitarist Tom Broshuis tijdens het fietsen. Het resultaat: een schouder uit de kom, stukje bot afgebroken en een zenuw-knel! Op aanraden van de arts moet Tom twee weken rust houden.

Dit houdt in dat de concerten in Doornroosje (23-11, Nijmegen), de Effenaar (30-11, Eindhoven) en Neushoorn (1-12, Leeuwarden) geen doorgang kunnen vinden.

Voor de shows in Doornroosje en Neushoorn zijn wel inmiddels vervangende datums bekend, Op 25 januari zal de band een 2e poging wagen in Neushoorn en op 2 februari wordt het optreden in Nijmegen ingehaald in Merleyn. Er wordt nog naar een oplossing gezocht voor het optreden in de Effenaar.

Reeds gekochte kaarten voor de shows in Doornroosje en Neushoorn blijven geldig voor de nieuwe datum (en locatie, in het geval van Nijmegen). De rest van de tour kan wel gewoon zoals gepland doorgaan.

ticketwet2

TWEEDE KAMER NEEMT MOTIE AAN OM WOEKERHANDEL TICKETS...Recentelijk werd een initiatiefwet om woekerhandel met concert- en...

Paradiso logo nieuw

PATTI SMITH EN LENNY KAYE TWEE AVONDEN NAAR DE DUIF... Punkrock-poëet Patti Smith en gitarist van de Patti Smith Group Lenny Kaye...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.