concert: Lavinia Meijer in LantarenVenster op ZONDAG 11 DECEMBER 2016

  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster
  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
11 DEC
LAVINIA MEIJER 20:30 uur LantarenVenster, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Lavinia Meijer
Toegang €20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 11 december 2016.
Dat is 2692 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Harpiste Lavinia Meijer gaf begin 2014 een uitverkocht concert in LantarenVenster met werken van Philip Glass en Ludovico Einaudi. Later dat jaar kwam ze terug voor een concert met het Attacca Ensemble. Ditmaal presenteert Lavinia de animatiefilm Behind the Telescopes, die zij zelf van livemuziek zal voorzien.

Voor Behind the Telescopes schreef Lavinia een fictief verhaal, gebaseerd op gebeurtenissen uit de afgelopen jaren: in het najaar van 2015 trad ze op voor Syrische vluchtelingen in Nederland. In diezelfde periode werd water op Mars ontdekt. Voor Meijer raakten beide gebeurtenissen aan de zoektocht naar een beter leven, toen, vandaag én in de toekomst. In deze meeslepende en ontroerende multimediale voorstelling wordt het publiek onderdeel van een filmische en muzikale zoektocht.

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 18 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest