Concertgebouw biedt Empty Concertgebouw Sessions aan met o.a Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis
Concertgebouw biedt Empty Concertgebouw Sessions aan met o.a Trijntje Oosterhuis
Door Kellyvermeer op 20 mei 2020 - 13:39 Het Concertgebouw biedt sinds april elke woensdag om 12.30 de Empty Concertgebouw Sessions aan. Sinds het begin van de serie zijn er al meer dan 450.000 kijkers voor de livestreams. De livestreams worden uitgezonden vanuit de grote zaal van het Concertgebouw.

De serie begon met pianiste Anna Fedorova, zangeres Edsilia Rombley en de violisten Rosanne Philippens en Liza Ferschtman. En de editie met Iris Hond werd tot nu toe het best bekeken met 100.000 kijkers. Zangeres Trijntje Oosterhuis heeft al vaak opgetreden in het Concertgebouw, maar ze vond het toch apart om voor een lege zaal op te treden.

De planning voor de aankomende Empty Concertgebouw Sessions ziet er als volgt uit:

(elke woensdag 12.30 uur)
• 20 mei Ruben Hein Trio
• 27 mei Lavinia Meijer
• 3 juni Trijntje Oosterhuis
• 10 juni Amsterdam Sinfonietta
• 17 juni Karsu
• 24 juni Hannes Minnaar & Dudok Quartet

Je kunt de Empty Concertgebouw Sessions op verschillende platformen bekijken. Je kan het bekijken op de Facebookpagina van het Concertgebouw, op de website, op Instagram of op Youtube.


Hedon

TRICKLEBOLT EERSTE NEDERLANDSE BAND DIE DRIVE-IN...In februari stond Tricklebolt nog in de grote zaal van Hedon, niet wetende...

Bökkers

BÖKKERS EN DE HEINOOS TE ZIEN IN BETAALDE LIVE... Bands Bökkers en De Heinoos treden op 30 mei gezamenlijk op. Ze zullen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.