concert: Lavinia Meijer - Untitled 3 in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw op WOENSDAG 01 MEI 2024

  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Lavinia Meijer
    Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster
WO.
01 MEI
LAVINIA MEIJER - UNTITLED 3 Theater Film Cafe De Lieve Vrouw, Amersfoort
2024
Hoofdprogramma Lavinia Meijer

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van Untitled 1en Untitled 2 voegt Lavinia Meijer met Untitled 3 opnieuw een hoofdstuk aan toe aan wat ze zelf haar levenswerk UNTITLED, een muzikaal museum, noemt.

De overkoepelende vraag van deze serie blijft ‘in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg 100 jaar noemen?’ Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en Theo Maassen. Haar muziek is de bindende factor en het geheel zal ze als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldend kunstenaars zullen er aansprekende projecties bij maken. Lavinia Meijer blaast, op zoek naar de antwoorden, de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in.

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige Untitled bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken, waarbij ze haar muziek verbindt met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in een combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw in Amersfoort. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater Film Cafe De Lieve Vrouw in Amersfoort? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lavinia Meijer - Untitled 3 in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 25/06 - LantarenVenster Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 18 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws