ARTIEST: The Killers

print
mail to friend
Uit: Los Angeles - Amerika

Sinds hun doorbraak in 2004 met de single 'Somebody Told Me' zijn indierockers The Killers niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van de allround rockliefhebber. Denk maar aan parels als 'Mr. Brightside', 'Bones', 'When You Were Young' en de Joy Division cover 'Shadowplay'. Kenmerkend voor de uit Las Vegas afkomstige Killers zijn de gedreven songs, de loepzuivere bassen, de opwindende synths en het lekker faux-Brits accent en melancholische stemgeluid van frontman Brandon Flowers.

In 2008 kwam de band met het album Day and Age waarvan de singles 'Human' en 'Spaceman' het goed deden. Zanger Brandon Flowers bracht zijn solo-album Flamingo uit in 2010.

De band brengt elk jaar een kerstsingle uit waarvan de opbrengsten naar de Product Red campagne van Bono (U2) gaan. De campagne zet zich onder andere in voor de bestrijding van HIV/Aids.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (51) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (51) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN The Killers

Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH Foto The Killers te The Killers - 7/3 - HMH Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso Foto The Killers te The Killers -  16 november - Paradiso
 
Bekijk alle 13 foto's van The Killersreadmore

The Killers NIEUWS

Al het The Killers nieuwsreadmore

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Chacune
Chacune
no user avatar
svetje
Avatar _eloisa_
_eloisa_
Avatar kika
kika

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
kimbaa
Avatar Essie
Essie
Avatar Sarrr
Sarrr
no user avatar
Veertje89

Live gezien door:

no user avatar
angelphoebe
Avatar spokje
spokje
Avatar Thrash_Legion
Thrash_Legi
no user avatar
everto