Concert the Killers in Ziggo Dome 12 dagen later vanwege logistieke problemen

The Killers
Concert the Killers in Ziggo Dome 12 dagen later vanwege logistieke problemen
Door RobZ op 20 mei 2022 - 12:23 Opvallend nieuws over het concert dat The Killers op 4 juli in de Ziggo Dome laten geven. Concertorganisator Mojo laat weten dat het optreden verplaatst wordt naar zaterdag 16 juli. Dit vanwege route-technische problemen. Tickets voor die datum blijven gewoon geldig, net zoals kaarten waar nog 6 juli 2020 op staat.

Er zijn nog tickets te koop voor The Killers in de Ziggo Dome. De vanafprijs is 44,24 euro. Voor staanplaatsen betaal je 63,84 euro. Via deze link koop je tickets voor The Killers in Amsterdam.

Sinds hun doorbraak in 2004 met de single 'Somebody Told Me' zijn indierockers The Killers niet meer weg te denken uit het collectieve geheugen van de allround rockliefhebber. Denk maar aan parels als 'Mr. Brightside', 'Bones', 'When You Were Young' en de Joy Division cover 'Shadowplay'. Kenmerkend voor de uit Las Vegas afkomstige Killers zijn de gedreven songs, de loepzuivere bassen, de opwindende synths en het lekker faux-Brits accent en melancholische stemgeluid van frontman Brandon Flowers. De afgelopen twee jaar was de band erg actief en bracht maar liefst twee albums uit: Imploding The Mirage (2020) en Pressure Machine (2021).Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Killers in Ziggo Dome
Tickets The Killers
KIES TICKET
za 16 jul
The Killers - Imploding The Mirage Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,24 - 89,04
za 16 jul
The Killers - Imploding The Mirage Tour | Platinum Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 94,19 - 141,56
Fun Lovin' Criminals

FUN LOVIN' CRIMINALS VIJFMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND... Fun Lovin' Criminals komen op dinsdag 18 oktober 2022 naar Fluor in...

Coheed and Cambria

THRICE TOURT NAAR ANTWERPEN EN TILBURG SAMEN MET... Thrice en Coheed and Cambria touren op zaterdag 22 oktober naar Trix in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.