Eerste editie Badkamersessies Presenteert

Door op Op vrijdag 6 november vindt de eerste editie plaats van "Badkamersessies Presenteert" in Exit, Rotterdam. De beste bands van twee seizoenen Badkamersessies treden live op. De eerste editie staan er drie heel bijzondere bands samen op het podium: de melancholische-rock legende Suimasen, de aanstekelijke meiden-pop van The Secret Love Parade, en de Noorse visserszonen van The Violent Years.

Deze live-avond is tevens een voorproefje voor het Close Watch Festival in Utrecht op 8 november. Zowel The Violent Years als The Secret Love Parade treden daar op. Tijdens het Close Watch Festival zullen er badkamersessies plaatsvinden met o.a. de Bluegrass Boogiemen, Jochen Arbeit(Einstuerzende Neubauten) en Admiral Freebee.

De Badkamersessies zijn akoestische optredens van bands in badkamers voor een select publiek. De sessies worden gefilmd en gepubliceerd op http://www.badkamersessies.nl. Begonnen vanuit een studentenhuis met zitbad, zijn de badkamersessies inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen op internet.Zanger De Staat7

DE STAAT KOMT MET LIVE DVD + NIEUWE TOURKan je niet genoeg krijgen van De Staat ? en heb je zin in Lowlands? dat...

Bublé, Michael10

MICHAEL BUBLÉ NAAR ARNHEM Op woensdag 19 mei 2010 treedt de Canadese zanger Michael Bublé op in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.