Admiral Freebee viert 20-jarig jubileum debuutplaat

Admiral Freebee
Admiral Freebee viert 20-jarig jubileum debuutplaat
Door Semberendsen op 24 januari 2024 - 14:18 Na een verschijning in de Ancienne Belgique als onderdeel van de Rewind-reeks, waarbij het twintigjarig bestaan van Admiral Freebee's naamloze debuutplaat werd gevierd, maakt de Belgische singer-songwriter bekend dat hij een reeks clubshows zal toevoegen aan zijn jubileumtour. De artiest, wiens debuutalbum in 2003 werd uitgebracht, zal op 10 oktober te zien zijn in Trix (Antwerpen), op 15 november in Cactus (Brugge), op 23 november in Wilde Westen (Kortrijk) en op 28 november in Het Depot (Leuven).

De kaartverkoop voor deze extra clubshows begint op vrijdag 26 januari om 10:00 en Fans kunnen zich voorbereiden om ongeveer 30 euro per ticket te betalen om de Belpop-klassieker van Admiral Freebee live te ervaren.

Admiral Freebee, winnaar van Humo's Rock Rally in 2000, bracht in 2003 zijn debuutalbum uit, dat nog steeds wordt beschouwd als een tijdloze Belpop-klassieker. Met hits als 'Rags ’n Run', 'Ever Present', 'Einstein Brain' en 'Mediterranean Sea' veroverde de plaat de harten van zijn fans.

Het album, dat samengesteld werd met medewerking van getalenteerde artiesten zoals Nathalie Delcroix (Laïs), Lars van Bambost (Noordkaap), Gert Bettens (K’S Choice) en Lazy Horse (Flip Kowlier), stond destijds maar liefst 70 weken in de albumcharts van Ultratop.

De concerten:
10-10-2024 - Trix, Antwerpen (tickets)
15-11-2024 - Cactus Muziekcentrum, Brugge (tickets)
23-11-2024 - Wilde Westen, Kortrijk (tickets)
28-11-2024 - Het Depot, Leuven (tickets)

open kaart full screen


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Admiral Freebee in Trix
Tickets Admiral Freebee
KIES TICKET
do 10 okt
Admiral Freebee
Trix, Antwerpen
€ 32,00
vr 15 nov
Admiral Freebee
Cactus Muziekcentrum, Brugge
za 23 nov
Admiral Freebee
Wilde Westen, Kortrijk
€ 30,00
do 28 nov
Admiral Freebee
Het Depot, Leuven
maria mena1

MARIA MENA NAAR PARADISO, TIVOLIVREDENBURG EN...De Noorse popster Maria Mena heeft aangekondigd dat ze een tour gaat doen...

Melkweg nieuwe logo

SEMATARY EN HAUNTED MOUND NAAR MELKWEG IN JUNI Op 21 juni 2024 zal Melkweg in Amsterdam het podium bieden aan de Amerikaanse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.