Drietal concerten in Nederland en België voor Admiral Freebee

Admiral Freebee
Drietal concerten in Nederland en België voor Admiral Freebee
Door Cartman91 op 12 mei 2017 - 11:49 De Vlaming Admiral Freebee, oftewel Tom van Laere, komt in oktober en december voor twee concerten naar Nederland en één concert in thuisland België.

Op 21 oktober zal de rocker á la Neil Young, Van Morisson en Tom Waits eerst naar Bourla Schouwburg te Antwerpen komen. Twee maanden later zal hij eerst in TivoliVredenburg (Cloud Nine) staan op 9 december en op 16 december in Het Zonnehuis te Amsterdam.

Verder staat Admiral Freebee op festivals Grensrock (23 en 24 juni), Waterpop (11 en 12 augustus) en Nirwana Tuinfeest (18 t/m 20 augustus).

Tickets voor de Nederlandse concerten zijn via Ticketmaster te verkrijgen. De prijzen variëren, maar liggen rond de 20 euro (inclusief servicekosten). Voor het concert in Utrecht zijn de tickets al te verkrijgen, tickets voor het optreden in Amsterdam zijn vanaf 15 mei om 10:00 uur te verkrijgen.
Rondé

RONDÉ IN HET NAJAAR OP CLUBTOUR DOOR NEDERLANDMomenteel touren ze al door het land langs uitverkochte zalen, maar de...

Lotto Arena

DUA LIPA DIT NAJAAR NAAR LOTTO ARENA EN AFAS LIVE De in Londen geboren zangeres Dua Lipa komt dit najaar naar de AFAS Live...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.