Die Antwoord kondigt drie concerten in de Benelux aan

Die antwoord
Die Antwoord kondigt drie concerten in de Benelux aan
Door Semberendsen op 21 november 2023 - 11:54 Het Zuid-Afrikaanse rave-rap duo Die Antwoord maakt hun Europese terugkeer bekend met de 'REANIMATED' tour, die drie keer zal stoppen voor optredenens in de Benelux. Op 29 maart doet de groep eerst Paaspop Schijndel aan. Kort daarop worden er ook concerten gegeven in TivoliVredenburg en La Madeleine.

Na een stop van toeren in 2019 om zich te wijden aan muziek en kunst, is DIE ANTWOORD terug met de aankondiging van hun 'REANIMATED' tour. Deze aankondiging volgt op vijf jaar van stilte en de release van hun documentaire "ZEF The Story of Die Antwoord", die in 2024 verschijnt. Tegelijkertijd werkte het duo de afgelopen drie jaar aan hun zesde album 'Uit De Hemel Gevallen', dat later in 2024 wordt verwacht.

Ooit begonnen in de undergroundscene van Kaapstad, brak DIE ANTWOORD in 2010 door naar het grote publiek met de hit 'Enter the Ninja’ en het succesvolle debuutalbum '$O$'. Hun momentum werd voortgezet met albums als 'Ten$ion’ en 'Donker Mag’, evenals de internationale hit 'Mount Ninji and da Nice Time Kid’ in 2016. Wat DIE ANTWOORD kenmerkt, gaat verder dan hun muziek. Hun visuele aspecten zijn even opmerkelijk.

De shows van Die Antwoord in de Benelux zullen beginnen bij het festival Paaspop in Schijndel, op 29 maart, dan bij Tivolivredenburg op 3 april en als laatst in La Madeleine, Brussel op 4 april. Koop hier tickets voor het Paaspop festival, Schijndel.


Koop hier tickets voor Die Antwoord:
03-04-2024 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
04-04-2024 - La Madeleine, Brussel (tickets)


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



normaalnews

NORMAAL KONDIGT DERDE CONCERT IN HET...Wegens een grote vraag naar tickets kondigt de Achterhoekse rockband Normaal...

AFAS Live

EDITORS OOK NAAR AFAS LIVE IN AMSTERDAM Op woensdag 6 maart 2024 zal de Britse band Editors een optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.