HAEVN kondigt Europese tour aan voor de lente van 2024

Haevn
HAEVN kondigt Europese tour aan voor de lente van 2024
Door Semberendsen op 25 september 2023 - 17:24 Het Nederlandse elektronische-indiepop duo HAEVN staat op het punt om het publiek opnieuw te veroveren met een reeks concerten in de Benelux-regio komende lente. Het duo, bestaande uit Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen, staat bekend om hun unieke geluid, waarbij elektronische en indiepop-elementen naadloos samenvloeien met engelachtige vocalen.

De muziek van HAEVN kenmerkt zich door warme sonische lagen, melancholische ondertonen, kwetsbaarheid en zachtheid. Hun vermogen om ingewikkelde verhalen te vertellen via hun muziek onderscheidt hen in de muziekindustrie. Volgens hun zelf streeft het duo ernaar om een diepe emotionele connectie met hun publiek tot stand te brengen, met als doel een ervaring te creëren die verder gaat dan louter entertainment. Hun optredens zijn een uitnodiging om deel te nemen aan hun reis van muzikale expressie.

De aankomende tour van HAEVN brengt hen naar drie steden in de Benelux. Op 12 mei 2024 zullen ze optreden in Leuven, België. Op 15 en 16 mei zal HAEVN voor twee concerten terugkeren naar Paradiso, Amsterdam.

Voor degenen die ernaar uitkijken om hun plekje te bemachtigen bij een van de Benelux-concerten van HAEVN, begint de kaartverkoop op 29 september 2023 om 10:00 uur. De ticketprijs voor deze shows is vastgesteld op 39 euro.

Tickets voor HAEVN koop je hier:
12-05-2024 - Het Depot, Leuven
15-05-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
16-05-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets HAEVN in Paradiso
Tickets HAEVN
KIES TICKET
wo 15 mei
HAEVN
Paradiso, Amsterdam
€ 35,00
do 16 mei
HAEVN
Paradiso, Amsterdam
€ 35,00
Dinand Woesthoff (Kane)

KANE KONDIGT COMEBACK-CONCERTEN AAN IN ZIGGO DOME KANE maakt zijn terugkeer naar de muziekscene voor in ieder geval twee...

Fever Ray @ Lowlands 2023

FEVER RAY BRENGT TOUR NAAR DE WESTERGASFABRIEK IN... Op dinsdag 27 februari 2024 zal Fever Ray naar de Westergasfabriek in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.