concert: HAEVN in Paradiso op WOENSDAG 15 MEI 2024

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
15 MEI
HAEVN Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma HAEVN
Concert uitverkocht
HAEVN in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 15 mei
HAEVN
Paradiso, Amsterdam
€ 35,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor HAEVN aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid waarbij de elektronische- en indiepop-elementen als een jas passen bij de engelachtige vocalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen hoe ze een verhaal moeten vertellen. Zelf omschrijven ze hun concerten als een diepe connectie die ze met het publiek willen voelen en delen. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn die steun biedt. In 2018 kwam debuutalbum 'Eyes Closed' uit en sindsdien heeft de band niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft de band verschillende awards gewonnen en voor uitverkochte zalen gestaan. Op dit moment stort HAEVN zich in een nieuw avontuur; een tour door Europa.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HAEVN in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Appelpop 2018 Foto HAEVN te HAEVN / Indian Askin / The Brahms - 8/1 - Metropool Foto HAEVN te Paaspop Schijndel 2017 - Zondag Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te Nirwana 2017 Foto HAEVN te Appelpop 2016
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan