KANE kondigt comeback-concerten aan in Ziggo Dome

Kane Live Appelpop
KANE kondigt comeback-concerten aan in Ziggo Dome
Door KayleeV op 26 september 2023 - 10:30 KANE maakt zijn terugkeer naar de muziekscene voor in ieder geval twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kane is daaar op 4 en 5 juni 2024 te zien. Na hun besluit om in 2014 de band te ontbinden, staan Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen weer samen op het podium om het 25-jarig jubileum van KANE te vieren. Eerder wisten we al te melden dat Kane werkte aan een comeback. We zien het nog steeds gebeuren dat de band aanwezig is bij de Vrienden van Amstel concertserie, maar in april geeft de Haagse band ook eigen concerten.

Deze shows, genaamd KANE reCONNECT, beloven een mix te zijn van hun klassieke hits en nieuwe muziek. De aankondiging van hun terugkeer gaat gepaard met de release van de nieuwe single "What Are You Waiting For?" op 26 september. Bovendien is er een documentaire getiteld "KANE: A Story Recorded" uitgebracht om de reis van de band te documenteren.

KANE, bekend om hits als "Rain Down On Me" en "So Glad You Made It," genoot eerder succes in Nederland en daarbuiten. Ze behaalden talloze prijzen zoals onder andere zes Edisons en drie 3FM-awards.

De kaartverkoop begint op 29 september om 10.00 uur. De ticketprijzen zullen beginnen vanaf € 51,00. Wil je zeker weten dat je de verkoop niet mist? Stel dan hier een reminder in voor de verkoop van het concert van Kane op 4 juni en hier voor het Kane concert van 5 juni.

Koop hier je tickets:
04-06-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
05-06-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kane in Ziggo Dome
Tickets Kane
KIES TICKET
di 04 jun
Kane reCONNECT
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,00 - 91,00
wo 05 jun
Kane reCONNECT
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,00 - 91,00
Froukje

FROUKJE PRESENTEERT DEBUUTALBUM MET TWEE CONCERTEN...Nederlandse zangeres Froukje heeft een druk jaar achter de rug en belooft...

Paradiso logo nieuw

HAEVN KONDIGT EUROPESE TOUR AAN VOOR DE LENTE VAN 2024 Het Nederlandse elektronische-indiepop duo HAEVN staat op het punt om het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.