concert: HAEVN in Het Depot op ZONDAG 12 MEI 2024

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
12 MEI
HAEVN 20:00 uur Het Depot, Leuven
2024
Hoofdprogramma HAEVN

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid waarbij de elektronische- en indiepop-elementen als een jas passen bij de engelachtige vocalen. Met warme sonische lagen, melancholie, kwetsbaarheid en zachtaardigheid weten Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen hoe ze een verhaal moeten vertellen. Zelf omschrijven ze hun concerten als een diepe connectie die ze met het publiek willen voelen en delen. HAEVN wil met hun muziek een baken van hoop zijn die steun biedt. In 2018 kwam debuutalbum 'Eyes Closed' uit en sindsdien heeft de band niet stilgezeten. De afgelopen jaren heeft de band verschillende awards gewonnen en voor uitverkochte zalen gestaan. Op dit moment stort HAEVN zich in een nieuw avontuur; een tour door Europa.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Depot in Leuven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Depot in Leuven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat HAEVN in Het Depot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Appelpop 2018 Foto HAEVN te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto HAEVN te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto HAEVN te Retropop 2016 Foto HAEVN te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live Foto HAEVN te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws