Neofolkband Heilung naar AFAS Live

review: Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Heilung
Neofolkband Heilung naar AFAS Live
Door Semberendsen op 25 september 2023 - 10:33 Op zaterdag 21 september 2024 zal zullen de bandleden van Heilung hun unieke klanken ten gehore brengen in AFAS Live, Amsterdam. Deze aankondiging komt na hun opvallende optreden afgelopen zomer op Lowlands Festival.
De kaartverkoop van dit concert begint op 27 september 2023. Voor een ticket ben je €58,80, inclusief servicekosten kwijt.

De naam 'Heilung', wat 'helen' betekent in het Duits, vangt perfect de essentie van de band's muziek. Luisteraars worden meegenomen op een betoverende reis die soms turbulent kan zijn maar uiteindelijk een diep gevoel van rust achterlaat. Deze Noorse, Deense en Duitse formatie duikt diep in het verleden, naar het Noord-Europese ijzeren tijdperk en de Vikingperiode. Ze creëren een experimentele sound doordrenkt met oeroude invloeden, van stromend water over menselijke botten tot vlijmscherpe zwaardgevechten en ringelende bronzen ringen op schilden. Niets is te gek voor Heilung als het gaat om het neerzetten van een originele en authentieke sound.

De songteksten van Heilung zijn gebaseerd op geschriften die zijn gevonden op oude artefacten zoals runenstenen, opgegraven speerschachten en amuletten. Deze authentieke teksten worden omgezet in poëtische vertolkingen, een combinatie van historische gebeurtenissen en vrije interpretaties van oude teksten. Het doel van Heilung is niet om politieke of religieuze boodschappen over te brengen, maar eerder om luisteraars terug te voeren naar een tijd voor de opkomst van het christendom en moderne politiek.

Tickets voor Heilung in AFAS live koop je hier.

Zeker weten dat je de voorverkoop niet mist? Stel hier een reminder in.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Heilung in AFAS Live
Tickets Heilung
za 21 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 58,80 - 72,80
Sophie Ellis-Bextor1

SOPHIE ELLIS-BEXTOR MET NIEUW ALBUM NAAR NEDERLAND...In 2002 brak de Britse zangeres Sophie Ellis-Bextor door met haar hit...

Roisin Murphy @ Nort Sea Jazz 2023

RÓISÍN MURPHY VOEGT EXTRA SHOW TOE AAN TOUR De Ierse zangeres Róisín Murphy gaat een extra concert doen in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.