Meatbodies als supportact voor Ty Segall

Ty Segall
Meatbodies als supportact voor Ty Segall
Door chloetzintzoglou op 25 mei 2022 - 14:52 Op woensdag 17 augustus speelt Ty Segall & Freedom Band op het strand van Zandvoort. Het concert wordt door Patronaat georganiseerd in Rapa Nui. Meatbodies is net bevestigd als supportact voor de show.

Meatbodies is het geestekind van Chad Ubovich die zijn sporen in de rockscene van de Amerikaanse westkust inmiddels wel verdiend heeft. Hij speelde gitaar in de bands van Mikal Cronin, Ty Segall en Charlie Moothart, was de bassist van Fuzz en is dus ook de frontman van Meatbodies. Vorig jaar verscheen hun vierde album ‘333’, dat geheel in het teken staat van Ubovich’ pad van een leven vol drugs naar een volledig nuchter bestaan. En dat alles doorweekt van knallende gitaren, akoestische rave-ups en primitieve elektronica.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor Ty Segall & Freedom Band in Zandvoort. Tickets kosten 31 euro per stuk.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Ty Segall and the Freedom Band in Rapa Nui
Tickets Ty Segall and the Freedom Band
wo 17 aug
Rapa Nui, Zandvoort
€ 27,50
charlixcx

CONCERTEN CHARLI XCX IN BRUSSEL EN UTRECHT AFGELASTNaar aanleiding van onverwachte stemproblemen, heeft Charli XCX besloten haar...

013tilburgklein

POPPODIUM 013 GAAT VERSPILLING TEGEN MET HARDCUPS EN... 013 is het poppodium van Tilburg en één van de grootste van Nederland. Er is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.